Kantoorgebouw | Le Mirage

Home Bucket Kantoorgebouw | Le Mirage

Kantoorgebouw | Le Mirage

Bereikbaarheid

Eigen vervoer:
Le Mirage is uitstekend bereikbaar met de auto. Via directe aansluitingen op de A12 (afrit 17) en de A2 zijn Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Den Bosch snel te bereiken.
 
Openbaar vervoer:
Naast een uitstekende bereikbaarheid met de auto is Le Mirage tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal is de reistijd per bus / sneltram tot aan de halte voor het gebouw circa 6 minuten, waarna kantoorgebouw 'Le Mirage' lopend in 1,5 minuut te bereiken is. De sneltram stopt voor de deur en 4 buslijnen hebben er een halte.

Vloeroppervlak

Deelverhuur vanaf 200 m² tot circa 1.770 m².

Voor actuele beschikbaarheid en prijzen kunt u contact opnemen met de aanbiedende partijen.

 
Parkeergelegenheid: het gebouw beschikt over 323 parkeerplaatsen, waarvan 28 op het parkeerterrein aan de voorzijde van het gebouw én 295 parkeerplaatsen in de parkeergarage.

Gemeenschappelijke faciliteiten

De entree is het hart van het gebouw, voorzien van gemeenschappelijke faciliteiten voor alle huurders. Er is een koffiebar, een bemande receptie en gemeenschappelijke vergaderruimte gesitueerd op de begane grond. De koffiebar is van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 15.00 uur geopend. De entree is voorzien van WiFi voor de bezoekers.